Ön yükleme tarihi, saati ve PC, PS4 ve Xbox nasıl önceden indirilir

Ön yükleme tarihi ve saati Aşırı İzleme 2 dosya boyutuyla birlikte duyuruldu ve PC’deki herkes önceden indirebilir OW2 bugün Xbox, PS4, PS5 ve Nintendo Switch hayranlarının önünde.

Blizzard’ın uzun zamandır beklenen OW2 orijinal oyunun hayranları için çok heyecan verici. Tilki kızı Kiriko ve buff Junker Queen gibi tahmin edilmesi gereken bir sürü yeni kahraman var ve bu karakterleri ücretsiz olarak ancak battle pass ile açabileceksiniz.

Oynaması ücretsiz PvP, önümüzdeki ayın başlarında başlayacak ve PC’deki hayranlar, devam oyununu çıkış tarihinden birkaç gün önce indirebilir.

Overwatch 2 – Oynanış Fragmanı

BridTV

2384

Overwatch 2 – Oynanış Fragmanı

https://i.ytimg.com/vi/9Ule402TOsY/hqdefault.jpg

797607

797607

merkez

13872

Overwatch 2 önyükleme tarihi ve saati

Ön yükleme tarihi ve saati Aşırı İzleme 2 PC’de 13:30 PT, 16:30 ET ve 30 Eylül’de 21:30 BST.

sadece oynayabilirsin OW2 PC’de battle.net üzerinden. PS4, PS5, Xbox ve Nintendo Switch’e gelince, ön indirme özelliği 4 Ekim’de 09:00 PT, 12:00 ET ve 17:00 BST’ye kadar başlamaz.

Bilgisayarlar için dosya boyutu 50 GB, konsol için ise 30 GB’dir. PC’de oynamayı planlıyorsanız, PvP beta için minimum ve önerilen sistem gereksinimleri aşağıdadır:

Asgari:

  • İşletim Sistemi: Windows 10 64 bit
  • İşlemci: Intel Core i3 veya AMD Phenom X3 8650
  • GPU: NVIDIA GeForce GTX 600 serisi, AMD Radeon HD 7000 serisi
  • RAM: 6 GB
  • HDD: 50 GB

Önerilen:

  • İşletim Sistemi: Windows 10 64 bit
  • İşlemci: Intel Core i7 veya AMD Ryzen 5
  • GPU: NVIDIA GeForce GTX 1060 veya AMD R9 380
  • RAM: 8 GB
  • HDD: 50 GB

Overwatch 2 nasıl önceden indirilir

Yalnızca önceden yükleyebilir ve önceden indirebilirsiniz Aşırı İzleme 2 İlk oyunun mevcut sahibiyseniz veya Watchpoint Pack’e sahipseniz, PC için 30 Eylül’de.

Bu arada, ön indirmek için ilk oyuna PS4, PS5, Xbox veya Nintendo Switch’te sahip olmanız gerekir. OW2 konsolda. eğer sahip değilsen OW1 veya Watchpoint Paketi için ön sipariş vermezseniz, yeni PC ve konsol kullanıcılarının oyunu indirmek için 4 Ekim’de 12:00 PT, 15:00 ET ve 20:00 BST’ye kadar beklemeleri gerekecek.

PC için, battle.net’te otomatik güncellemeleri etkinleştirdiyseniz, önyükleme otomatik olarak arka planda gerçekleşir. Otomatik güncellemeleri etkinleştirmediyseniz, aşağıdaki adımları izlemeniz gerekir:

  • ‘Oynat’ın sağ tarafındaki dişli çark simgesini tıklayın
  • ‘Güncellemeleri Kontrol Et’i seçin

Daha fazla bilgi bulmak için Blizzard’ın ‘lansmana hazırlanın’ blog gönderisine göz atın.

OW2 İzleme Noktası Paketi

eğer sahip değilsen OW1Blizzard’ın devam oyununu önceden indirmek için Watchpoint Pack’e ihtiyacınız var.

Bu paketin fiyatı 34,99 £’dir ve aşağıdaki bonuslarla birlikte gelir (PSN mağazası aracılığıyla):

  • Birinci Sezon Premium Savaş Bileti
  • 7 Efsanevi görünüm (2 tamamen yeni Space Raider görünümü dahil)
  • 5 Epik görünüm
  • 2000 Overwatch Parası
  • Overwatch 2 Oyuncu Simgesi

Diğer yandan, FIFA 23 EA hile karşıtı hata düzeltmesi ‘bu makinede güvenli önyükleme etkin değil’

Leave a Comment