Anket: Bir Sonraki Splatoon 3 Splatfest Neredeyse Geldi – Takım Teçhizatı, Grub veya Eğlenceli misiniz?

Splatoon 3 Splatfest Resmi Resmi
Resim: Nintendo / @SplatoonNA

Neredeyse hafta sonu ama – daha da önemlisi – bir sonraki Splatoon 3 Splatfest neredeyse burada! Eylül 2022 Nintendo Direct sırasında ortaya çıkan Deep Cut, hepimizin bu önemli yaşam sorusunu yanıtlamamız gerektiğini duyurdu: “Issız bir adaya ne getirirdiniz?”

Özellikle seçenekler göz önüne alındığında bu zor! Ancak üç takımlı Splatfestler, hayattaki en büyük soru ve daha da zor kararlar için bir fırsat sunuyor, bu yüzden anlıyoruz. Bu seferki seçimler Takım Teçhizatı, Takım Grubve Takım Eğlencesi. Herhangi biri için dürüstçe bir dava açabiliriz – adada kolayca geçinmenin yollarına ihtiyacımız var, kolay yemek hayatı çok daha kolay hale getirecek, ama aynı zamanda hayatımızda da eğlenceye ihtiyacımız var – özellikle ıssız bir adada.

Karar vermenize yardımcı olacaksa, Shiver Team Gear, Frye Team Grub ve Big Man Team Fun (o dır-dir Sonuçta eğlencenin özü).

Rock, Paper ve Scissors’ı karşı karşıya getiren son Splatfest, Team Rock’ın zaferi kaptığını gördü.

Her zaman olduğu gibi, bu hafta sonu etkinliğinde kimi temsil edeceğinizi bilmek istiyoruz. Aşağıdaki anketimize oy verin ve hangi tarafta olduğunuzu yorumlarda bize bildirin!

Splatfest çoğu insan için 24 Eylül Cumartesi günü başlıyor, ancak burada sizin için bölge bazında bir zaman listesi hazırladık:

  • Avrupa: 24 Eylül (01:00 BST/2pm CEST) – 26 Eylül (1:00 BST / 02:00 CEST)
  • Kuzey Amerika/Avustralya/Yeni Zelanda: 23 Eylül (17:00 PST) / 24 Eylül (10:00 AEST / 13:00 NZST) – 25 Eylül (17:00 PST) / 26 Eylül (10:00 AEST / 12:00 NZST)
  • Japonya – 24 Eylül (9:00 JST) – 26 Eylül (9:00 JST)

daha fazla okuma

.

Leave a Comment